Google adverteren?

Boost je omzet met onze SEA-expertise

Zoekmachine adverteren uitbesteden?

Wil je de bovenkant van zoekmachine resultaten domineren op relevante zoektermen voor jouw bedrijf? Door zoekmachine adverteren (SEA) uit te besteden aan Home of the Brave krijg jij garantie op succes. Ons team bestaat uit gecertificeerde SEA-specialisten met kennis en ervaring in een scala aan industrieën. Wij beschikken over geavanceerde tools die helpen bij het analyseren van data en het bepalen van de beste strategieën. Wij weten hoe we jouw doelen kunnen bereiken en je omzet naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en resultaten met rapportages en updates. Zo heb jij altijd de controle en inzicht in de resultaten van je investering.

46%

Wij realiseren een gemiddelde omzetstijging van 46% in het eerste halfjaar bij meeste klanten.

98%

98% van de zoekers kiest een bedrijf op pagina 1 van de resultaten die ze krijgen.

80%

Online advertenties verhogen de naamsbekendheid met 80%

Onze aanpak voor Zoekmachine adverteren

Strategie bepalen 

Bij Home of the Brave beginnen we met een grondige analyse van jouw bedrijfsstrategie, doelen, doelgroep en targets. Vervolgens maken we een nulmeting van jouw huidige conversie data en stellen we een groeistrategie op. 

01

02

Campagne ontwikkelen

We optimaliseren bestaande campagnes en/of bouwen gloednieuwe campagnes op. We houden rekening met de identiteit van jouw bedrijf en de aan te spreken doelgroep. We zorgen voor overtuigende teksten en maken converterende content. Hierbij houden we rekening met de verschillende soorten media en halen we het maximale uit ieder platform.

Monitoring en optimalisatie

We houden continu het account in de gaten en beheren efficiënt de budgetten. We zijn altijd op zoek naar hoe we goedkoper meer volume, conversies of sales kunnen genereren met hetzelfde budget. Door middel van inzichtelijke rapportages houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

03

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum

Onze successen in Zoekmachine adverteren

case study

Case study

50+ Mobiel

Binnen een telecommarkt met veel concurrenten, waarvan sommigen jarenlang gevestigde namen - hoe ga je opvallen in de massa en je doelgroep bereiken?

The Coffee Factory

Een SEA opzet die de uitgebreide productcatalogus in de markt kan tonen - met uiteraard een geweldige ROAS. 

De verschillende vormen van Google ads 

Voor bedrijven kan het lastig zijn om te achterhalen welke vormen van google ads het beste aansluit op de bedrijfsstrategie. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging en kijken graag met je mee. Zo kun je bij ons de volgende soorten campagnes uitbesteden:

Google tekstadvertenties

Voor het aanspreken van de consument met de juiste zoekintentie. Door middel van onderzoek brengen we de zoekopdrachten van jouw doelgroep in kaart en richten we de advertenties hierop in. Vervolgens optimaliseren we de tekst van de advertenties met activerende en
overtuigende Call-to-actions.

Google display

Met het Google Display Netwerk bereik je meer dan 90% van alle internetgebruikers op diverse online platformen. Met display campagnes (re)target je de doelgroep voor een betere naamsbekendheid en ter ondersteuning van andere Ads. Pak je kansen met een concurrenten campagne of ga op zoek naar vergelijkbare doelgroepen.

Google video advertenties

In een steeds veranderende consumentenmarkt bereiken wij jouw doelgroep ook buiten de zoekmachines. Via kanalen zoals YouTube en Apps zorgen we met gerichte campagnes voor brand awareness en conversies.

Google shopping

De ultieme boost voor het direct verkopen van producten door middel van feedmarketing op het vergelijkingsplatform van Google. Ideaal voor webshops.

Een aantal van onze brave klanten

Wat zijn onze kosten voor Google adverteren?

Google adverteren is altijd maatwerk. De marketingcampagnes variëren afhankelijk van de branche of markt waarin jouw bedrijf opereert, het budget, het zoekvolume van potentiële klanten en de doelstellingen van de campagnes. 

Onze tarieven zijn transparant en concurrerend. Wij werken met een performance-based model, wat inhoudt dat wij ons richten op het leveren van meetbare resultaten voor jouw in plaats van alleen maar het uitvoeren van bepaalde marketingactiviteiten en uren te factureren. 

Kosten van een SEA traject worden opgebouwd uit de volgende elementen:
- Media budget wat aan Google betaald wordt voor de kliks naar je site
- Bureaukosten voor het uitvoeren van de werkzaamheden
- Creatiekosten wanneer banners of youtube videos ontwikkeld worden.

Aan de hand van deze factoren gaan we samen in overleg en maken een begroting voor het opzetten en onderhouden van jouw account en campagnes. Om een SEA campagne te kunnen doen bij Home of the Brave moet je over een minimale maandelijkse budget beschiken van €2000. Dit is incl. de mediakosten. 

Blogs

In het kort

Wat is SEA?

SEA, of Search Engine Advertising, is een vorm van online marketing waarmee jij je merkbekendheid en online zichtbaarheid kunt verbeteren. Met SEA kun je gericht adverteren op zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw bedrijf of producten. Een belangrijk aspect van SEA is het optimaliseren van je advertenties en zoekwoorden, zodat je zoveel mogelijk relevant verkeer naar je website kunt leiden en een maximaal rendement op je investering kunt behalen.

Wat is het verschil tussen SEA en SEO

SEA (Search Engine Advertising) is een betaalde vorm van zoekmachinemarketing waarbij je adverteert op zoekwoorden en -termen, terwijl SEO (Search Engine Optimization) een organische of onbetaalde methode is die zich richt op het optimaliseren van je website en inhoud om hogere posities in de zoekresultaten te bereiken. Beide methoden hebben unieke voordelen en kunnen elkaar versterken om meer verkeer en conversies te genereren.

Waarom adverteren op Google

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld en verwerkt het dagelijks miljarden zoekopdrachten. Google biedt verschillende soorten advertenties (display, video, shopping, app en lokaal). Het biedt een geweldige kans om bekendheid te krijgen en conversies te genereren. SEA-advertenties genereren ook tweemaal zoveel bezoekers als SEO, waardoor het een waardevolle investering is om snel resultaten te behalen.

Waarom SEA uitbesteden

Als je SEA uitbesteedt aan een marketing bureau, kun je profiteren van de expertise van professionals die dagelijks met SEA werken. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en gebruiken de juiste tools en software om campagnes te optimaliseren voor maximale resultaten. Het bespaart je tijd en moeite, zodat je je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Levert adverteren op google gegarandeerd extra omzet op?

Ja zeker. Als bureau zorgen wij ervoor dat jouw campagnes opgebouwd zijn uit prospecting campagnes die gericht zijn op het converteren van klanten klaar zijn om te kopen. Ons team zorgt er ook voor dat je elke maand een overzichtelijk rapportage ontvangt waarin je kunt zien hoeveel elke euro die je in SEA hebt gestopt aan omzet heeft opgebracht.