Social media marketing
Maximaliseer jouw online succes 

Social media marketing uitbesteden?

Ontdek de kracht van Social Media Marketing! Definieer je doelgroep en kies de juiste platforms om je boodschap effectief over te brengen. Creëer waardevolle content, bouw een betrokken community op en maak gebruik van gerichte advertenties. Analyseer en optimaliseer je campagnes voor de beste resultaten. We snappen dat social media marketing een specialistisch  en tijdrovend proces is. Bij Home of the Brave nemen we daarom alles uit handen en richtten we ons specifiek op het verhogen van jouw online zichtbaarheid en het genereren van meer verkeer en sales.

Ons team van marketeers werkt gericht samen met onze designers om unieke en aantrekkelijke content te ontwikkelen die aansluit bij jouw merkidentiteit. Of het nu gaat om tekst, beeld of video, wij zorgen ervoor dat de content consistent, relevant en aantrekkelijk is voor de doelgroep. Met een doordachte strategie behalen we jouw bedrijfsdoelstellingen, zodat jij kunt focussen op andere aspecten binnen je organisatie. Wij schakelen snel en houden je op de hoogte van de resultaten met updates en maandelijks een rapportage met de voortgang en resultaten. Daarnaast hanteren hanteren wij een performance-based samenwerking, zo heb jij altijd de controle en inzicht in de resultaten van je investering.

90%

Dagelijks brengt 9 van de 10 mensen in nederland gemiddeld anderhalf uur door op social media, De ideale plek dus om potentiële klanten te bereiken.

33%

Social media adverteren was goed voor 33% van alle digitale advertentie-uitgaven in 2022

4,7

4,7 miljard mensen over de hele wereld gebruiken nu sociale media

Onze aanpak voor social media marketing

Strategie bepalen 

Bij Home of the Brave beginnen we eerst met het bepalen van een strategie en het maken van een plan voor je social media marketing. Dit omvat het bepalen van doelstellingen, het identificeren van de doelgroep en het bepalen van de kanalen die het beste bij de doelgroep passen. 

01

02

Campagne ontwikkelen

We optimaliseren bestaande campagnes en/of bouwen gloednieuwe campagnes op. We houden rekening met de identiteit van het bedrijf, de aan te spreken doelgroep. We zorgen voor content die overtuigende teksten en maken converterende content. Hierbij houden we rekening met de verschillende soorten media en halen we het maximale uit ieder platform.

Monitoring en optimalisatie

We houden continu het account in de gaten en analyseren de prestaties en optimaliseren de campagnes. We zijn altijd op zoek naar hoe we goedkoper meer volume, conversies of sales kunnen genereren met hetzelfde budget. Door middel van inzichtelijke rapportages houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

03

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum

Een aantal van onze brave klanten

Wat zijn de kosten voor social media marketing?

Social media adverteren is altijd maatwerk. De marketingcampagnes variëren afhankelijk van de branche of markt waarin jouw bedrijf opereert, het budget en de doelstellingen van de campagnes. 

Onze tarieven zijn transparant en concurrerend. Wij werken met een performance-based model, wat inhoudt dat wij ons richten op het leveren van meetbare resultaten voor jouw in plaats van alleen maar het uitvoeren van bepaalde marketingactiviteiten en uren te factureren. 

De kosten van een project worden opgebouwd uit de volgende elementen:
- Media kosten wat aan Meta, TIktok of Snapchat betaald wordt voor de views.
- Bureaukosten voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van je campagnes.
- Creatiekosten voor het produceren van videos en visuals van de campagnes.

Aan de hand van deze factoren gaan we samen in overleg en maken we een begroting voor het opzetten en onderhouden van jouw account en campagnes. Om betaalde social media campagnes te kunnen doen bij Home of the Brave moet je over een maandelijkse budget beschiken van minimaal €2.000,- Dit is incl. de mediakosten. 

Blogs

In het kort

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het proces waarbij je social media platforms gebruikt om je bedrijf te promoten en meer merkbekendheid te genereren. Je kunt dit doen door content te creëren en te delen, interactie aan te gaan met volgers en te adverteren op social media. Met effectieve social media marketing kun je jouw doelgroep bereiken en een sterke relatie opbouwen met potentiële klanten.

Hoe maak je een social media marketing strategie?

Bepaal eerst je bedrijfsdoelen en doelgroep. Onderzoek welke content aansluit bij de interesses van je doelgroep en bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelen. Daarna kies je de social media platformen die het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. Stel een schema op voor het maken en plaatsen van content. Zorg voor interactie en manage je marketingbudget wanneer je ervoor kiest om te adverteren. Door te meten en te analyseren wat wel en niet werkt, kun je je strategie steeds verder verbeteren.

Waarom social media marketing uitbesteden?

Social media marketing uitbesteden aan een online marketing bureau is aan te raden omdat je kunt profiteren van hun creativiteit, ervaring en expertise. Een marketingbureau ontwikkelt unieke en aantrekkelijke content die aansluit bij de merkidentiteit van jouw bedrijf. Daarnaast beschikken zij over de laatste trends en ontwikkelingen en hebben geavanceerde tools en technologieën in huis om jouw social media prestaties te meten en te optimaliseren. Zo houd jij tijd over om te focussen op andere belangrijke zaken.

Wij kosten geen geld, wij leveren geld op! Met die gedachte gaan we de samenwerking met jou aan. Samen stellen we vast wat klanten en prospects precies mogen kosten. Vervolgens maken we een plan en leven we dat met militaire precisie na om jouw doelen te realiseren. Elke euro die in de marketing gaat moet een acceptabele return on investment voor jou opbrengen.