logo-black

diensten

Een totaal verhaal

Creatie en strategie

Onze creatieve geesten en strategische denkers zitten in Vlaardingen. Allemaal specialisten die hun krachten bundelen. Zodat uw boodschap luid en duidelijk overkomt bij de doelgroep.

In nauwe samenwerking met u bedenken onze marketeers een slimme strategie. Daarna gaan onze copywriters en art directors aan de slag. Zij creëren een concept dat de best denkbare oplossing vormt voor uw probleemstelling. Vervolgens vertalen onze designers dit concept in uitingen die uw boodschap maximaal versterken.

Zo brengt een illustrator uw boodschap over in de vorm van cartoons, animaties en datavisualisaties. De fotograaf legt het campagnebeeld haarscherp vast. Onze videoproducer verzorgt de visuele vertaling in bewegend beeld.

De copywriter weet uw verhaal letterlijk én vol verbeeldingskracht over te brengen. Terwijl onze sitebouwer elke programmeertaal in z’n vingers heeft. Ondertussen zorgt de art director ervoor dat het totale plaatje klopt. En onze marketeer? Die heeft altijd een goed verhaal over on- en offline marketing.

Wij zijn thuis in alle kanalen. Van een direct mail in de brievenbus of een complete huisstijl, tot video marketing en content marketing op internet. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Marktonderzoek

Onze brains zitten in Brabant. In Eindhoven, om precies te zijn. Daar is onze zusteronderneming Markteffect gevestigd. Dit full-service marktonderzoeksbureau is onze vaste partner. Zij helpen u bij het verkrijgen van de inzichten die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Aan de basis van elke goede strategie liggen feiten en getallen waar u op kunt bouwen. Over uw product, de doelgroep en de markt waarin u opereert.

Markteffect helpt u aan deze ‘bouwstenen’ door het doen van effectief marktonderzoek. Gedegen, pragmatisch en to the point. Zodat uw belangrijke beslissingen zijn gebaseerd op betrouwbare onderzoeksresultaten.

Meer weten over Markteffect? Doe vooral uw eigen onderzoekje op markteffect.nl