Zoekmachine optimalisatie
Kom op #1 in Google met SEO marketing

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Online zichtbaarheid is de sleutel tot online succes. Het is een brede term, maar waar vrijwel iedereen meteen aan denkt is “goed zichtbaar zijn op Google”. Deze vindbaarheid (in Google) is het resultaat van SEO. Maar wat is SEO precies? Het staat voor Search Engine Optimization (SEO) en is een verzamelterm voor alles wat ervoor zorgt dat je website goed vindbaar is op relevante zoektermen.

Door zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Home of the Brave krijg jij de tijd en flexibiliteit om te concentreren op andere aspecten van je bedrijf. Ons team bestaat uit gecertificeerde specialisten met kennis en ervaring in een scala aan industrieën. Wij beschikken over geavanceerde tools die helpen bij het analyseren van data en het bepalen van de beste strategieën. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en resultaten met rapportages en updates. Zo heb jij altijd de controle en inzicht in de resultaten van je investering.

53%

53% van je bezoekers komt binnen via Google SEO.

90%

Google heeft meer dan 90% van het marktaandeel in online zoekverkeer in handen.

49%

Het #1 zoekresultaat krijgt 49% van al het zoekverkeer binnen.

Hoe pakken wij search engine optimization aan? 

Strategie bepalen 

Allereerst krijg je van ons een Nul-meting in een uitgebereide analyse.  Aan de hand daarvan nemen we je doelstellingen door en maken wij een plan om zo snelmogelijk het meeste vooruitgang voor je te realiseren. Er wordt een contentplan en developmentplan opgesteld.

01

02

Website optimaliseren

Uit je assessment komen verbeterpunten die gericht zijn op jouw website (performance) te verbeteren. We bieden verschillende vormen aan: compleet ontzorgen en ons alles laten uitvoeren, of in samenwerkingsverband waarbij je heldere instructies geven over wat je moet aanpassen en wat het je oplevert.

Analyseren en monitoren

SEO is een lange termijn investering waar je massaal resultaat mee kan behalen. Als je topranking behaalt op jouw relevante zoekwoorden ga je er lang profijt bij hebben. Door middel van inzichtelijke rapportages houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

03

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum

De verschillende vormen van SEO

SEO bestaat uit 3 pilaren: content, techniek, autoriteit en linkbuilding. Dit goed implenteren vergt een goede aanpak, kennis, de juiste softwares en monitoring skills. De basis fundering voor SEO neerzetten is niet de uitdaging, opvallen in de massa wel. De topranking verkrijgen vergt een grondige, lange termijn aanpak. Door deze 3 punten te perfectioneren zorg je voor een betere gebruikerservaring en een grotere kans op conversies.

Content

Het creëren van unieke en relevante content is een blijvend proces en een belangrijke investering in de zoekmachine optimalisatie van een website. Als een website veel unieke en kwalitatieve content bevat, zullen zoekmachines dit zien als een teken van autoriteit en betrouwbaarheid, en de website hoger ranken in de zoekresultaten. Linkbuilding is hier een belangrijk onderdeel van en richt zich op het verkrijgen van kwalitatieve externe links door middel van content.

Techniek

Een technisch optimale website bevat een heldere structuur, snelle laadtijden, een goede mobiele gebruikerservaring en een duidelijke URL-structuur. Hierdoor is het voor zoekmachines gemakkelijker om de inhoud van een website te begrijpen en te indexeren en te ranken in Google. 

Autoriteit

Een website met een hoge autoriteit wordt door zoekmachines gezien als een betrouwbare en relevante bron van informatie, waardoor deze hoger wordt gerankt in de zoekresultaten. Er moet niet alleen nadruk worden gelegd op het creëren content, maar ook op het opbouwen van een netwerk van kwalitatieve verwijzingen naar de website (linkbuilding). Door het vergroten van het aantal kwalitatieve links naar de website, wordt de website gezien als een autoriteit in de branche en zal deze hoger ranken in de zoekresultaten.

Een aantal van onze brave klanten

Wat kost search engine optimization? 

Zoekmachine optimalisatie is altijd maatwerk. De kosten variëren afhankelijk van de branche of markt waarin jouw bedrijf opereert, de concurrentie en de huidige staat van je website.

De kosten voor SEO worden opgebouwd uit inzet van systematische inzet van uren voor de volgende onderdelen:
- Strategie
- Contentcreatie
- Technische optimalisatie
- Content optimalisatie
- Link building uren en inkoop
- Rapportages

Een SEO traject start bij Home of the Brave vanaf €380 per maand en kan oplopen tot €4000 per maand. 

Blogs

Deultiemegidsvoorseo

De ultieme gids voor SEO

Leestijd: 3 minuten

Het is een harde waarheid dat wanneer jouw bedrijf niet aanwezig is op dit zoekplatform, je een hele hoop klanten en leads misloopt. In...

In het kort

Wat is SEO?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en omvat alle technieken en strategieën die je kunt gebruiken om je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Door het verbeteren van je SEO, kun je de zichtbaarheid van je website vergroten en ervoor zorgen dat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen zoeken naar relevante zoekwoorden. Dit kan leiden tot meer verkeer naar je website en meer potentiële klanten.

Hoe kun je jouw SEO verbeteren?

Om je SEO te verbeteren moet je onderzoek doen naar relevante zoekwoorden voor je bedrijf. Zorg ervoor dat je website gemakkelijk te navigeren is en dat de inhoud relevant en van hoge kwaliteit is. Deze content moet dus de juiste zoekwoorden bevatten. Door het verkrijgen van backlinks van andere websites, verbeter je de autoriteit van je website en kan je daarmee hoger ranken in de zoekresultaten.

Waarom SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden aan een marketing bureau is aan te raden omdat het zeer technisch en tijdrovend werk is. Een bureau kan je helpen bij het maken van waardevolle, relevante en SEO-geoptimaliseerde content die gericht is op jouw doelgroep. Ze helpen bij het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie en hebben de benodigde expertise en middelen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo scoor jij hoger in de zoekresultaten en kun je focussen op andere aspecten van je bedrijf.

Wij kosten geen geld, wij leveren geld op! Met die gedachte gaan we de samenwerking met jou aan. Samen stellen we vast wat klanten en prospects precies mogen kosten. Vervolgens maken we een plan en leven we dat met militaire precisie na om jouw doelen te realiseren. Elke euro die in de marketing gaat moet een acceptabele return on investment voor jou opbrengen.