SEO (search engine optimization)

Om ervoor te zorgen dat SEO werkt voor jouw merk, moet je ervoor zorgen dat je SEO implementeert in je marketingplan.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Laat het web voor je het werk doen

Je hebt hard gewerkt om jullie bedrijf te bouwen. Nu is het tijd om slimmer te werken met SEO. Van lokale vermeldingen en online recensies tot blogartikelen en sociale media, wij helpen je met een langetermijnstrategie om je digitale voetafdruk te maximaliseren.

Trek prospects aan

Met onze on-page en off-page SEO optimalisaties haalt je meer gekwalificeerde leads binnen.

Uitblinken

Trek de aandacht en haal meer klanten binnen met organisch zoeken door SMART en data-gedreven doelen te stellen.

lees meer

We zijn er voor de lange termijn

Jullie bedrijf moet de zoekresultaten domineren. Daarvoor helpen wij jullie bij het samenstellen en optimaliseren van wat de doelgroep ziet wanneer zij zoeken naar jullie diensten of producten.

Strategieën gedreven door gebruikersintentie

Wij achterhalen wat jouw doelgroep beweegt en gebruiken dit voor het ontwikkelen van een contentkalander. Dit speelt perfect in op hun vraagstukken in iedere fase van de customer journey.

Intelligente linkbuilding
 

Met behulp van interne en externe linkstrategieën kunnen we jullie helpen om de bezoekersaantallen te vergroten en jullie positie en reputatie te verbeteren.

Denk buiten de SEO-box

intelligente inbound marketing en SEO gaan hand in hand en we hanteren een unieke benadering om jullie online aanwezigheid te stimuleren

E-commerce winkelvermeldingen

Concurreren met grote retailers vereist SEO-kennis. Met een zoekwoordonderzoek optimaliseren we jullie productpagina's met behulp van goed presterende termen, schema's en andere tactieken.

Meer informatie

Lokale SEO

Wist je dat meer dan de helft van de Google-zoekopdrachten lokaal is? We optimaliseren jullie site zodat deze gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar oplossingen waar jij ook bent, of dat nu Rotterdam, Olso of New York is.

Meer informatie

Externe sites voor reviews

Recensies op sites van derden kunnen een grote invloed hebben op kopers bij het zoeken naar een oplossing. Wij helpen doelen stellen, de juiste recensiesites te identificeren, recensenten te vinden, een outreachplan op te stellen, resultaten bij te houden en meer.

Meer informatie

SEO resources

Lees onze laatste SEO blogs hier.

Wat onze klanten over ons zeggen

Klaar om uw SEO naar de next level te tillen?

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!