Website op maat laten maken?

Genereer meer conversies met de juiste branding en UX

Webdesign & development uitbesteden?

Wij bieden een op maat gemaakte aanpak voor elke klant. We beschikken over expertise, ervaring en nemen jouw zorgen uit handen. Door middel van innovatieve technologieën en een  design-aanpak gericht op visuele communicatie optimaliseren we uw online aanwezigheid en conversies. Wij hanteren een data-driven strategie en creëren een responsief en uniek design die aansluit bij jouw doelen en doelgroep.

7%

Een vertraging van slechts één seconde op een pagina kan een vermindering van 7% in conversies veroorzaken.

90%

90% van de gebruikers keert niet terug naar een site alleen vanwege slechte UX

x2

Een goede gebruikersinterface kan de conversiepercentages van websites met wel 200% verhogen

Onze aanpak voor webdesign en development

Strategie en Planning

In deze eerste fase werken wij nauw samenwerken met jou om de doelen en doelstellingen van de website vast te stellen en te begrijpen wie de doelgroep is. Het Home of the Brave zal helpen bij het identificeren van de concurrentie en de belangrijkste uitdagingen, en zal een plan opstellen voor de structuur, inhoud en functionaliteit van de website.

01

02

Ontwerp en Conceptualisatie

Na de strategische fase zal Home of the Brave beginnen met het ontwerpen van de visuele en grafische elementen van de website, evenals het creëren van een wireframe of prototype om de structuur en de gebruikerservaring te bepalen. Ons team zal de content en functionaliteit definiëren, evenals de interactieve elementen van de site.

Ontwikkeling en Implementatie

Na goedkeuring van het ontwerp zal ons team beginnen met de ontwikkeling en implementatie van de website op de gewenste CMS. Wij zullen de website coderen en de functies en functionaliteiten toevoegen, evenals de visuele en grafische elementen integreren. Het geheel wordt uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat deze werkt op verschillende apparaten en browsers.

03

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum

Technieken en platforms waar we op bouwen

De design en developmentteam van Home of of the Brave is ervaren met realisatie van websites op diverse platforms en CMSen. Door ons uitgebreid ervaring kunnen wij jou goed adviseren in jouw keuzes voor het juiste CMS. Hieronder een opsomming van een aantal CMSen waar wij websites op bouwen.

Hubspot CMS

HubSpot CMS is een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) dat bedrijven helpt bij het creëren en beheren van hun website en content. Het biedt een intuïtieve drag-and-drop-interface, websitepersonalisatie, A/B-testen, SEO-optimalisatie en integraties met andere tools en applicaties zoals populaire CRM's, e-commerceplatforms, betalingsgateways en analytics-tools. Het is een robuuste CMS-oplossing die zowel beginners als ervaren gebruikers in staat stelt om professionele en effectieve webpagina's te ontwikkelen zonder de noodzaak van complexe technische vaardigheden. Beste keuze voor B2B bedrijven met hoge focus op lead generatie en waar budget niet belangrijkste keuzefactor is voor CMS-keuze.

Responsive design en (UX) design

WordPress is een gratis en open-source Content Management System (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen mensen en organisaties over de hele wereld om hun website te maken en te beheren. Er zijn duizenden plugins beschikbaar om bepaalde functionaliteiten aan de site toe te voegen. Tegelijkertijd is dit ook een van de beveiligingsissues van WordPress. We zetten WordPress alleen in als CMS als het een harde eis is van klant. Meestal valt de keuze vanuit overheid of semioverheid organisaties voor dit CMS. Wij ontwerpen en developen het geheel opmaat in WordPress.

Brave Online CMS

Home of the Brave heeft zijn eigen CMS. Dit is een mix van de voordelen van drag-and-drop-interfase van Hubspot en toch de vrijheid van WordPress om je site als een Thema te kunnen downloaden en op WordPress te kunnen installeren. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en iedereen zonder enige technisch of code kennis kan de site onderhouden en nieuwe pagina's maken. Het CMS biedt ons de mogelijkheid om in korte tijd en met beperkte budgetten mooi en geavanceerde website te maken met een schone code wat bijdraagt tot een betere SEO. 

Shopify

Shopify is een e-commerce platform dat ondernemers helpt bij het opzetten en beheren van online winkels. Ons team heeft veel ervaring in het opzetten en optimalisatie van webshops. Wij kunnen bestaande webshops optimaliseren of compleet een nieuw voor je ontwerpen en developpen. Voordeel van Shopify als e-commerce platform is dat het heel toegankelijk is voor starters. Shopify biedt een grow en scale-up optie om je in het begin je kosten laag te houden en naarmate je bedrijf groeit je mogelijkheden uit te bereiden.

Een aantal van onze brave klanten

Wat zijn de kosten voor een website op maat?

Een website bouwen is altijd maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de branche of markt waarin jouw bedrijf opereert. Maar ook de omvang en complexiteit van het project. Denk aan de functionaliteiten, integraties en het niveau van detail bij creatie van het ontwerp en het CMS waar de website op gebouwd moet worden. Er zijn bureaukosten voor marketeers, designers en developers waar rekening mee gehouden moet worden.

Aan de hand van deze factoren gaan we samen in overleg en maken een begroting voor opzetten en onderhouden van de website. Home of the Brave bouwt compleet op maat gebouwde websites vanaf €4000.

In het kort

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is het ontwerpen en ontwikkelen van websites die zich automatisch passen aan de schermgrootte van de gebruiker. Dit houdt in dat de content mooi en gemakkelijk te navigeren is, ongeacht of de gebruiker de website bekijkt op een desktop, tablet of mobiele telefoon. Door het verbeteren van de gebruikerservaring kan responsive webdesign leiden tot hogere conversies en betere zoekmachine rankings.

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment is het bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties, waarbij je je bezighoudt met zowel de backend als de frontend en de integratie van databases en andere systemen. Het doel is om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert en voldoet aan de wensen van je doelgroep. Afhankelijk van het project kan de verantwoordelijkheid voor domeinbeheer, CMS en SEO als extra taken worden gezien.

Waarom webdesign en development uitbesteden?

Marketingbureaus zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webapplicaties die niet alleen goed functioneren, maar ook een positieve invloed hebben op de marketingstrategie van klanten. Door zich te richten op aantrekkelijke content en gebruiksvriendelijkheid van de website, creƫren ze een overtuigende online aanwezigheid. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze goed vindbaar is en meer verkeer genereert.

Copyright© 2023 Home of the Brave.
Alle rechten voorbehouden.

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!