Letswurk, íédereen aan het werk

Communicatie concept, naming, huisstijl en website

Twee toprecruiters kwamen bij ons met het idee om een eigen detacheringsbureau op te starten. De propositie was kraakhelder: Iedereen een kans geven om aan de bak te komen, van sociaal domein tot commercieel medewerker. En nu nog een naam! 'Aan het werk, iedereen' dachten we, wat nou als we de naam fonetisch opschrijven en in het Engels... Letswurk, íédereen aan het werk! Bingo! En door...

Letswurk logo animatie kort groot
Letswurk gezicht 03 KLEIN compressed
Letswurk gezicht 02 KLEIN compressed
Letswurk website typo 01 KLEIN compressed
Letswurk website typo 02 KLEIN compressed
Letswurk visitekaartjes groot compressed
Íédereen aan het werk

Symphatieke en authentieke portretten van echte mensen laten zien. Van jong tot oud, autochtoon of allochtoon. Iedereen moet de baan kunnen krijgen die hij/zij verdiend.

Letswurk mobiel mockup groot compressed
Letswurk website mockup 02 KLEIN compressed
Letswurk website mockup 01 KLEIN compressed
Letswurk website briefpapier alpha KLEIN compressed

Let's work, be proud...

...stand tall, touch the clouds (Let's Work door Mick Jagger voor de oldies onder ons). Om het eerlijk te bekennen... toen we dit nummertje hoorde was het duidelijk. Dit wordt het, Letswurk! Er is gekozen voor een energiek en levendig kleurenpalet met als keycolors oranje en paars. Een strak typografisch logo, werkt goed en straalt kracht uit. Dat is wat we willen! Iedereen aan de slag... Letswurk! Bekijk ook de website van Letswurk die we hebben ontwikkeld.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?