Jobuddi

Naming, positionering, branding en huisstijl

Jobuddi is een AI driven vacatureplatform waar werkgevers en sollicitanten elkaar ontmoeten. Alles, van de naam tot de uitvoering, lag bij Home of the Brave. Na meerdere naam sessies kwam Jobuddi uit onze taaie hertenkopjes. Jobuddi is jouw vriend bij het solliciteren.

Hip, opvallend en vriendelijk

"De positie die Jobuddi claimt, vraagt om een hippe, opvallende en vriendelijke look & feel. Het kleurpallet en de vormtaal die vanuit het beeldmerk voortkomen, met veel rondingen en een open letter, zijn spot on!"

It's in the name :)

Jobuddi... waar komt dat nou vandaan? De naam is een speling op 'your buddy'. Het platform is jouw beste vriend in het vinden van de baan die het beste bij jou past of de beste kandidaat voor de job (voor de recruiters onder ons). Jobuddi wil het grootste internationale en digitale vacatureplatform in de wereld worden. Het heeft een intelligente AI en is betrouwbaar, innovatief en altijd tot je beschikking. Een echte genie in a bottle... Dat is dus ook hoe ons beeldmerk ontstond. Verdere uitleg is niet nodig, see it for yourself!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Copyright© 2023 Home of the Brave.
Alle rechten voorbehouden.

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!