Meer inzicht in conversies?

Geef je conversies een boost met een Online Performance Check

Online Performance Check

Is je huidige website niet de hards werkende lid in je sales team? Dan is het hoogtijd om te achterhalen wat er aan de hand is en waarom je site niet goed genoeg converteerd. Wanneer je site niet goed converteerd ben je marketing euro's aan het verbranden aan je campagnes en dien je alle aandacht en inspanningen op je CRO (Conversion Rate Optimization) te richten. Met de Online Performance Check maken we de problemen van de slechte conversie zichtbaar zodat je weet wat aangepakt moet worden. Dit is een onmisbaar onderdeel als je ooit overweegt om je huidige website te vernieuwen.

62%

Websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten hebben tot 62% hogere conversies.

88%

88% van de bezoekers verlaten de pagina als ze in de header niet  het gevoel krijgen dat ze op de juiste pagina zijn.

30%

Bezoekers zijn gemiddeld 30% meer geneigd om een aankoop te doen als er een video op de productpagina staat.

Onze aanpak voor Conversie optimalisatie

Site doelen defineren

Bij Home of the Brave beginnen we met het einde. Wat zijn de site en conversie doelen die we nastreven.

01

02

Data verzamelen

We installeren de juiste monitoring en tracking softwares om bezoekersdata te verzamelen en hun gedrag en blokkades te kunnen herkennen.

Advies en plan van aanpak

In een uitgewerkt rapportage presenteren wij je alle issues per pagina, de impact daarvan en de optimalisatie punten. Hiermee kan een Conversation Rate Optimalisatie traject of redesign van een website gestart worden. 

03

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum

Een aantal van onze brave klanten

Wat zijn de kosten voor performance check?

De kosten voor een Online Performance Check zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website en de branche en sector waarin je zit. Ben je een E-commerce platform met duizenden bezoekers en producten of een B2B dienstverlener met weinig maandelijkse verkeer? Wil je diepte interviews met ideale klanten en live hun ervaring monitoren en bespreken of wil je het beperken tot online data die verzameld is?

Over het algemeen liggen de kosten tussen €2.800,- en €6.000,- Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan en bespreek de opties en de prijzen met ons team. 

Blogs

In het kort

Wat is CRO

CRO (Conversion Rate Optimization) is het proces van het optimaliseren van jouw website om de conversieratio te verhogen. Dit kan door middel van het verbeteren van de gebruikerservaring, het optimaliseren van de inhoud en het stroomlijnen van de navigatie.

Wat is een online performance check?

Een Online Performance Check is een uitgebreide evaluatie van jouw website om de prestaties te verbeteren. Ontvang aanbevelingen om de gebruikerservaring te optimaliseren en conversies te stimuleren.

Voor wie is een Online Performance Check geschikt?

Een Online Performance Check is geschikt voor elke ondernemer die de prestaties van zijn website wil verbeteren en meer leads en omzet wil genereren.

Hoe lang duurt een Online Performance Check?

Het uitvoeren van een Online Performance Check is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website en de branche en sector waarin je zit.

Hoe snel kan mijn site conversie omhoog?

Door gerichte aanpassingen te maken op basis van de resultaten van een Online Performance Check, kun je de conversieratio van jouw website onmiddelijk verhogen.