gateway-headerafbeelding
Klantcase – Gateway Software
Beurs activatie & Building the brand

Maak een stand waar je letterlijk niet omheen kan. Creatief concept rondom de stand moest de volgende belofte waarmaken: "Gateway de raceauto onder de douane software". Topresultaat van 30 kwalitatieve leads.

Opdracht

WIE

Gateway Software – Automatiseert douane processen met behulp van standaard software oplossingen.

WAT 

Verzorg een beursactivatie en bouw tegelijkertijd aan de merkautoriteit.

HOE

Middels creatief concept rondom de propositie het merk laden. Daarnaast 2 activaties om kwalitatieve leads te genereren.

De uitdaging

Gateway Software vroeg ons een complete beurstand te verzorgen tijdens de Nationale Douane Congres in het WTC te Rotterdam. Doelstelling was concreet leads generenen en bouwen aan de merkautoriteit. Belangrijk voor Gateway Software was dat ze goed zichtbaar zouden zijn en dat de propositie geladen wordt en tussen de oren gaat zitten.

Onze aanpak

Het was bij ons snel duidelijk toen Gateway vroeg hoe we op een slimme manier twee nieuwe activaties konden bedenken voor de beurs. Output naar de bezoekers: Gateway is de snelste in de branche. Middels een spannende ‘Scan en Win’ contest kon men een Vakantiecheque en Dinercheque winnen. Ook stond bij de stand een race-simulator waar men tegen elkaar kon racen. De winnaar mocht uiteindelijk écht racen op een F1 race circuit. Ja. Het kan hard gaan met Gateway.

Gateway-Beurs-WTC-Round_Sticker_Mockup_2

Klant over de te behalen doelen

Genereren van kwalitatieve leads

Door middel van twee activaties zijn er 30 kwalitatieve leads gegenereerd. 10% meer dan verwacht.

Versterken merkautoriteit

Impact en indruk maken door een over de top stand neer te zetten? Dat is wel gelukt tussen alle roll-up bannertjes van de concurenten. Het geroezemoes kwam boven de racegeluiden uit op de beursvloer.

Propositie tussen de oren krijgen van de doelgroep

'Gateway, de raceauto onder de douane software". Met andere woorden: wij zijn de snelste.

thumbnail_marnix

Resultaten beursactivatie

Beurs was qua resultaat een groot succes, daarnaast was de impact ook heel groot. Iedereen wist al snel wie Gateway was. 

105

Leads op beide
activaties

30

Kwalitatieve
leads

31,5%

Conversie

Scribpaper8

Klaar om uw beursstand naar de next level te tillen?