Inbound marketing

Zeg hallo tegen meest krachtige en toch flexibele aanpak voor het genereren van leads, verhogen van omzet en het bouwen van merkautoriteit

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Begin met de juiste strategie

Met ons resultaatgerichte intelligente inbound marketing aanpak zorgen wij ervoor dat jij een succesvolle strategie hebt om effectieve campagnes te draaien en jouw sales doelen te bereiken.

Persona's en buyer journey

Wij creëren inzicht in jouw publiek en doelgroep middels interviews met klanten en stakeholders. Zo brengen wij in kaart welke uitdagingen ze hebben en hoe ze zoeken naar content.

Gap-analyse

Door diep in jullie bedrijf te duiken brengen we de huidge en gewenste situatie in kaart. Hiermee maken we een lijst met stappen om jullie doelstellingen te behalen.

Verbeteren van lead kwaliteit met inbound

Inbound marketing werkt. Na onderzoek blijkt dat het intelligente inbound marketing draaiboek zorgt voor de volgende resultaten:

250%

Toename in maandelijkse Leads

700%

Toename in maandelijkse 
gequalificeerde leads

3,56%

Marketing ROI

Statistieken van Hubspot over maandelijkse leads

Business impact die je kunt meten

Wat het meest belangrijk is voor jullie business is waar wij ons op focussen. Wij prioriteren de meest waardevolle kansen om jullie doelen sneller te bereiken.

90-dagen plan

Door de wendbaarheid van een 90-dagen plan, kunnen we ons snel aanpassen aan marktveranderingen. Wij prioriteren projecten op basis van bedrijfsimpact.

Flexibel, data-driven overeenkomst

Data driven staat al in de titel. Het gaat hier niet alleen om campagnes maar ook aanpak van alle onderdelen zoals een webdesign of content opbouw

Zichtbaarheid en transparantie

Jouw tevredenheid staat centraal. Vanaf de eerste introductie tot het uitvoeren van campagnes heb jij altijd een duidelijk beeld van alles wat er gebeurt. Wij staan voor heldere rapportages die begrijpbaar zijn voor iedereen.

Duidelijke verwachtingen

Ons flexibele en transparante 90-dagen plan geeft jullie inzicht in wat je bij elke stap kunt verwachten

2-wekelijkse updates

Door de kracht van data te omarmen, leveren wij zinvolle en bruikbare inzichten over hoe we jullie ROI kunnen maximaliseren

Inbound marketing resources

Lees onze laatste inbound marketing blogs hier.

Wat onze klanten over ons zeggen

Klaar om uw digitale marketing naar de next level te tillen?

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!