Vacature Designer

Omschrijving bedrijf

Home of the Brave is de thuisbasis van een kleine groep specialisten in marketing, communicatie en creatie. Gevestigd in Vlaardingen en in het bezit van een typisch Rotterdamse open cultuur, wat inhoudt dat we transparant en direct zijn in onze communicatie. Maar wij zijn meer dan een gemiddeld bureau omdat we erkende merkstrategen, designexperts en online specialisten met jaren ervaring, in huis hebben.  Wij raken mensen en geloven dat elk contactmoment ‘spot on’ moet zijn.

Maar we willen meer. En daarom zijn we per direct op zoek naar een Medior Designer die ons hierbij komt helpen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Medior Designer ga je ons helpen bij het creëren van (digitale) producten voor onze klanten. Denk daarbij aan Shell, Welkom Energie, KNVB, Gemeente Rotterdam & 50+ Mobiel. Je wordt al vroeg betrokken bij het (strategisch) concept en je werkt communicatiemiddelen zelfstandig uit, die je daarna toetst met onze Creative Director.

Voor onze klanten ontwikkelen we presentaties, video’s, visuele identiteiten, advertenties, tv commercials, websitedesigns, fysieke naslagwerken, infographics, beursstands etc. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Graag zelfs.

Profiel werknemer

Je bent niet alleen creatief, enthousiast en energiek, maar je kunt ook geblinddoekt te werk in de Adobe programma’s zoals InDesign, Illustrator en Photoshop. Oftewel, je hebt vergevorderde ervaring. Kennis van After Effects en kunnen coderen (frontend) is een pré. Je hebt een relevante afgeronde mbo of hbo-opleiding en zo’n 3 – 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur bij een reclamebureau. Voldoe je niet aan al deze eisen, maar ben je overtuigd dat wij jou moeten aannemen, én je wil naam maken bij ons? Dan horen we natuurlijk ook graag van je.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een open, no-nonsense cultuur
  • Een ruim en licht kantoor, met eigen bar, op een leuke locatie in het centrum van Vlaardingen
  • Flexibele werktijden en doorgroeimogelijkheden
  • Elke dag een lekkere en gezonde lunch
  • Supergezellige en informele werksfeer
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
  • Een goed salaris en natuurlijk 25 (!) vakantiedagen 

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Mail dan je CV en korte motivatiebrief/film naar marco@homeofthebrave.nl. 

Andere blogs

> Lang leve de blogs
> Tralalala
> Een vlog is geen blog
> Alles over leesbaarheid
Terug naar overzicht

Andere blogs

> Lang leve de blogs
> Tralalala
> Een vlog is geen blog
> Alles over leesbaarheid
Terug naar overzicht

"Hier moet een quote van de blog komen om het verhaal te ondersteunen"

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!